Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio-tomaten zoetzuur gepekeld | Buffelmozzarella | koningskruid
Paling in ’t groen als terrine | Venkel | gerookte mayonaise
Sardines “Petit bateau” | trostomaat | kappertjes
Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken | zuiderse groenten | kruidenboter
Langoustines uit Etaples op de plancha | groene asperges | kokos & curry
Ganzenlever gepekeld & gerookt | kruidensalade | oude balsamico
Langoustines uit Etaples gemarineerd | Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room - Souvenir van Bruneau***
Hoofdgerechten
Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels
(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)
Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse
Kalfszwezerik krokant gebakken | morieljes | sabayon van tuinkruiden
Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | Gnocchi
Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Moelleux van speculaas
Baileys | ijs van gezouten karamel
Peer gegratineerd
amandeldeeg | peperkoek ijs
Mango in de oven
passievruchtensaus | ananas ijs
Soufflé "Grand Marnier"
sinaasappel | amandelmelk ijs
Callebaut origine “Sao Thome”
ode aan de chocolade
Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio-tomaten zoetzuur gepekeld | Buffelmozzarella | koningskruid
Paling in ’t groen als terrine | Venkel | gerookte mayonaise
Sardines “Petit bateau” | trostomaat | kappertjes
Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken | zuiderse groenten | kruidenboter
Langoustines uit Etaples op de plancha | groene asperges | kokos & curry
Ganzenlever gepekeld & gerookt | kruidensalade | oude balsamico
Langoustines uit Etaples gemarineerd | Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room - Souvenir van Bruneau***
Hoofdgerechten
Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels
(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)
Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse
Kalfszwezerik krokant gebakken | morieljes | sabayon van tuinkruiden
Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | Gnocchi
Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Moelleux van speculaas
Baileys | ijs van gezouten karamel
Peer gegratineerd
amandeldeeg | peperkoek ijs
Mango in de oven
passievruchtensaus | ananas ijs
Soufflé "Grand Marnier"
sinaasappel | amandelmelk ijs
Callebaut origine “Sao Thome”
ode aan de chocolade