Skip to main content

Maandmenu NL

  • Datum maandmenu: geldig tot 12 mei
  • Gerechtenlijst:
    • Hoofdlijn: *Geelvin tonijn “Petit bateau” gemarineerd, Bijlijn: venkel | groene tomaat, Lijn 2: Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
    • Hoofdlijn: * Grietbot uit de Noordzee, Bijlijn: groene asperges | polderaardappelen
    • Hoofdlijn: ° Langoustines “Etaples”, Bijlijn: artisjok | vin jaune
    • Hoofdlijn: Ganzenlever gebakken op de plancha, Bijlijn: sluimererwt | ponzu
    • Hoofdlijn: * Kalfslende uit de Kempen, Bijlijn: morieljes | zandasperges
    • Hoofdlijn: * Vollegrond aardbeien, Bijlijn: rabarber | yoghurt
  • Gangen en prijs:

    * 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

    wijndegustatie 30

    ° 5 gangen menu aan 85

    wijndegustatie 40

    6 gangen menu aan 105

    wijndegustatie 45

    wijn per glas bij het gerecht 10