Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 12 mei
*Geelvin tonijn “Petit bateau” gemarineerd
venkel | groene tomaat
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
* Grietbot uit de Noordzee
groene asperges | polderaardappelen
° Langoustines “Etaples”
artisjok | vin jaune
Ganzenlever gebakken op de plancha
sluimererwt | ponzu
* Kalfslende uit de Kempen
morieljes | zandasperges
* Vollegrond aardbeien
rabarber | yoghurt
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 12 mei
*Geelvin tonijn “Petit bateau” gemarineerd
venkel | groene tomaat
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
* Grietbot uit de Noordzee
groene asperges | polderaardappelen
° Langoustines “Etaples”
artisjok | vin jaune
Ganzenlever gebakken op de plancha
sluimererwt | ponzu
* Kalfslende uit de Kempen
morieljes | zandasperges
* Vollegrond aardbeien
rabarber | yoghurt
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10