Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 12 mei

*Geelvin tonijn “Petit bateau” gemarineerd

venkel | groene tomaat
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Grietbot uit de Noordzee

groene asperges | polderaardappelen

° Langoustines “Etaples”

artisjok | vin jaune

Ganzenlever gebakken op de plancha

sluimererwt | ponzu

* Kalfslende uit de Kempen

morieljes | zandasperges

* Vollegrond aardbeien

rabarber | yoghurt

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 105

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 12 mei

*Geelvin tonijn “Petit bateau” gemarineerd

venkel | groene tomaat
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Grietbot uit de Noordzee

groene asperges | polderaardappelen

° Langoustines “Etaples”

artisjok | vin jaune

Ganzenlever gebakken op de plancha

sluimererwt | ponzu

* Kalfslende uit de Kempen

morieljes | zandasperges

* Vollegrond aardbeien

rabarber | yoghurt

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 105

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10