Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot en met 28 december
* Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gemarineerd
aardpeer | consommé
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)
Tarbot uit de Noordzee gebraiseerd
knolselder | truffelsap
° Bretoense kreeft zacht gegaard
butternut | vin jaune
Ganzenlever op de plancha
grondwitloof | vanille
* Filet mignon van hertenkalf
dooierzwam | groene peper
Tarte tatin “Schone van boskoop”
tonkaboon | gezouten karamel
* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 90
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 110
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot en met 28 december
* Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gemarineerd
aardpeer | consommé
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)
Tarbot uit de Noordzee gebraiseerd
knolselder | truffelsap
° Bretoense kreeft zacht gegaard
butternut | vin jaune
Ganzenlever op de plancha
grondwitloof | vanille
* Filet mignon van hertenkalf
dooierzwam | groene peper
Tarte tatin “Schone van boskoop”
tonkaboon | gezouten karamel
* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 90
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 110
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10