Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot en met 28 december

* Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gemarineerd

aardpeer | consommé
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)

Tarbot uit de Noordzee gebraiseerd

knolselder | truffelsap

° Bretoense kreeft zacht gegaard

butternut | vin jaune

Ganzenlever op de plancha

grondwitloof | vanille

* Filet mignon van hertenkalf

dooierzwam | groene peper

Tarte tatin “Schone van boskoop”

tonkaboon | gezouten karamel

* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 90

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 110

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot en met 28 december

* Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gemarineerd

aardpeer | consommé
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)

Tarbot uit de Noordzee gebraiseerd

knolselder | truffelsap

° Bretoense kreeft zacht gegaard

butternut | vin jaune

Ganzenlever op de plancha

grondwitloof | vanille

* Filet mignon van hertenkalf

dooierzwam | groene peper

Tarte tatin “Schone van boskoop”

tonkaboon | gezouten karamel

* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 90

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 110

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10