Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio bietjes zoetzuur gepekeld | cottage cheese | gebrande hazelnoot
Oesters “Utah Beach” gemarineerd | gember | soja
Sint-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd | zure room | zwarte truffel
Koningskrab | eekhoorntjesbrood | jus vert
Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico
Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room
Hoofdgerechten
Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels
(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)
Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse
Kalfszwezerik krokant gebakken | groene kool | citroentijm
Wagyu N°4 | Romeinse sla | pommes pont-neuf
Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Mango in de oven
passievruchtensaus | ananas ijs
Fraise Romanov
Creatie van rood fruit
Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio bietjes zoetzuur gepekeld | cottage cheese | gebrande hazelnoot
Oesters “Utah Beach” gemarineerd | gember | soja
Sint-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd | zure room | zwarte truffel
Koningskrab | eekhoorntjesbrood | jus vert
Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico
Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room
Hoofdgerechten
Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels
(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)
Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse
Kalfszwezerik krokant gebakken | groene kool | citroentijm
Wagyu N°4 | Romeinse sla | pommes pont-neuf
Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Mango in de oven
passievruchtensaus | ananas ijs