Skip to main content

Voorgerechten

Bio bietjes zoetzuur gepekeld | cottage cheese | gebrande hazelnoot

Oesters “Utah Beach” gemarineerd | gember | soja

Sint-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd | zure room | zwarte truffel

Koningskrab | eekhoorntjesbrood | jus vert

Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels

(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)

Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | groene kool | citroentijm

Wagyu N°4 | Romeinse sla | pommes pont-neuf

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Fraise Romanov

Creatie van rood fruit

Voorgerechten

Bio bietjes zoetzuur gepekeld | cottage cheese | gebrande hazelnoot

Oesters “Utah Beach” gemarineerd | gember | soja

Sint-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd | zure room | zwarte truffel

Koningskrab | eekhoorntjesbrood | jus vert

Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels

(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)

Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | groene kool | citroentijm

Wagyu N°4 | Romeinse sla | pommes pont-neuf

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Fraise Romanov

Creatie van rood fruit