Skip to main content

Voorgerechten

Bio-tomaten zoetzuur gepekeld | Buffelmozzarella | koningskruid

Paling in ’t groen als terrine | Venkel | gerookte mayonaise

Sardines “Petit bateau” | trostomaat | kappertjes

Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken | zuiderse groenten | kruidenboter

Langoustines uit Etaples op de plancha | groene asperges | kokos & curry

Ganzenlever gepekeld & gerookt | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines uit Etaples gemarineerd | Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room - Souvenir van Bruneau***

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels

(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)

Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | morieljes | sabayon van tuinkruiden

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | Gnocchi

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Peer gegratineerd

amandeldeeg | peperkoek ijs

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | amandelmelk ijs

Callebaut origine “Sao Thome”

ode aan de chocolade

Voorgerechten

Bio-tomaten zoetzuur gepekeld | Buffelmozzarella | koningskruid

Paling in ’t groen als terrine | Venkel | gerookte mayonaise

Sardines “Petit bateau” | trostomaat | kappertjes

Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken | zuiderse groenten | kruidenboter

Langoustines uit Etaples op de plancha | groene asperges | kokos & curry

Ganzenlever gepekeld & gerookt | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines uit Etaples gemarineerd | Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room - Souvenir van Bruneau***

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels

(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)

Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | morieljes | sabayon van tuinkruiden

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | Gnocchi

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Peer gegratineerd

amandeldeeg | peperkoek ijs

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | amandelmelk ijs

Callebaut origine “Sao Thome”

ode aan de chocolade